Donderdag 23 september: Studenten Kraakspreekuur VERHUIST

Het Studenten Kraakspreekuur (SKSU) verhuist naar Schijnheilig (locatie). Het heeft dus geen zin om op donderdag avond naar de Schoolstraat te komen.

Wat is het SKSU? Er wordt in Amsterdam al decennialang gekraakt, zowel om praktische als politieke redenen. Toch zijn veel mensen niet goed bekend met kraken. Het studenten kraakspreekuur (SKSU) is een initiatief van jongeren die gekraakt wonen, in samenwerking met de buurtkraakspreekuren van Amsterdam. Het SKSU wil woningzoekenden een alternatief bieden en de woningnood aan de kaak stellen.

Het SKSU stelt zich ten doel mensen te informeren over kraken, over de voordelen van kraken, en wat er allemaal bij komt kijken als je gaat kraken. Ook kan je er in contact komen met andere mensen die er over denken om te gaan kraken en kunnen we je op weg helpen naar je eigen gekraakte woning.

Schijnheilig
is een rondzwervend collectief dat zich inzet om ongebruikte ruimtes te betrekken en om te toveren tot creatieve, vrij toegankelijke en non-commerciële ontmoetingsplaatsen waar onder andere beeldende kunst, muziek, theater, poëzie, lezingen en alles daartussen en buitenom samenkomen. Het SKSU is in het verleden vaker gehuisvest geweest in Schijnheilig. Wij zijn daarom ook verheugd dat Schijnheilig ons wederom aan onderdak wilt voorzien. Naast het SKSU vinden er in Schijnheilig verschillende andere evenementen plaats. Meer informatie over Schijnheilig en de programmering kunt u vinden op www.schijnheilig.org

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s